ELLE | Wil je ook zien tijdens Dutch Design Week: Kiki x Joost Almost Tomorrow

kiki en joostKIKI EN JOOST

Het is deze week eindelijk weer zo ver: Dutch Design Week is hier! Dit jaar dan wel online, maar dat mag de pret niet drukken. Om je op de hoogte te houden nemen we je deze week mee langs een paar toffe tentoonstellingen.

Hoe leuk: Kiki en Joost openen de deuren van hun nieuwe studio voor heel kleine groepen mensen. Om te laten zien waar zij aan werken en hoe het er aan toe gaat in de studio. Tegelijkertijd kun jij wanneer je besluit thuis te blijven óók via de website van Dutch Design Week genieten van het moois dat Kiki en Joost willen laten zien. Een aantal toffe dingen lichten we vast uit. Kijk even mee naar de beelden:

kiki en joost

KIKI EN JOOST

kiki en joost
Saint – Louis
kiki en joost

KIKI EN JOOST

kiki en joost

KIKI EN JOOST

Wat zo tof is aan deze tentoonstelling, is dat Kiki en Joost juist stil zijn gaan staan bij het feit dat we nu gedwongen worden om op de pauzeknop te drukken door de huidige situatie. ‘Zo kregen we de tijd om te bedenken hoe onze “morgen” er volgens ons uit moet komen te zien.’ Dit heeft geleid tot een mooie tentoonstelling waar je verschillende werken van de twee designers ziet, inclusief achtergrondverhaal.

LINK